Ik ben Joep Keij

Ik ben geboren in Bergen op Zoom en ben via mijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven, uiteindelijk in Venlo terecht gekomen. Daar woon ik inmiddels met mijn vrouw Niki en zoontje Milo. Ik probeer mijn vele interesses door te laten schijnen in mijn fotografie. Hoe ik dat doe laat ik je graag zelf ontdekken op deze website, tijdens een van mijn workshops of lezingen of met behulp van een smartfoon app (coming soon to an appstore near you!).

Ik vind het prachtig om intense verhalen te vertellen met mijn foto’s. Soms expliciet, soms poetisch. Maar… “het moet wel ergens over gaan”! Ik fotografeer als sinds ik 5 jaar oud was, maar mijn eerste échte camera kocht ik van mijn eerste salaris in 2003. Sindsdien ben ik lid van diverse fotoclubs en fotogroepen, zoals Fotoclub Océ en NL-70. In 2015 ben ik toegelaten tot de Landelijke Gespreksgroep BMK van de Nederlandse Fotobond toen ik het predikaat Bondsmeesterklasse heb gekregen voor mijn documentaire serie “Collar – 50 Shades of Reality”. Wil je meer zien en horen over mijn fotografie? Nodig me dan uit voor een lezing of workshop bij jou in de buurt of bij je fotoclub…

In 2010 heeft Stichting Make a Memory fantastische foto’s gemaakt van ons tijdens onze enige wandeling in de buitenlucht met onze prachtige dochter Noa. Daar zijn wij Make a Memory nog elke dag dankbaar voor. Met de opbrengsten van mijn lezingen, workshops en fotoverkopen steunen wij Stichting Make a Memory, zodat zij herinneringen kunnen blijven verzorgen voor ouders, op de momenten die je geen enkele ouder gunt.

Facebook Twitter


“Hier komt een fantastische quote“
Iemand — 2019

Publicaties en Erkenningen

Diverse exposities, waaronder Expositieruimte De Loopbrug van Océ in Venlo, Limburgs Museum in Venlo en Museum Centre Ceramique in Maastricht.
Uitgegeven fotoboeken: “Uit de Ovens van de Parijse Nacht” (2006) en “Collar – 50 shades of reality” (2014).
Fotowedstrijden en toelatingen: (coming soon)


Kom snel nog eens langs of laat me weten als je een idee hebt om samen een verhaal te vertellen…  Get in touch.

about-me-signature-01